![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
skataties kāds????
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nez, par kaadu taktiku tur vispaar var iet runa, vinjiem tak pat noteikumi ir novienkaarshoti liidz peedeejam...
Lol, kaads ir redzeejis DualMaster... tagad pa RTL2 iet.. hehe, princips taapat kaa MtG, bet ko vinji ar noteikumiem sadariijushie.. lol, ja tev ir 20 mana's tad tu esi tiiraakais uzvareetaajs... heh, tas pat nav amatieru liimenis.. es taalaak par vienas seerijas skatiishanos netiku... -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Es noskatiijoos taas 70 seerijas kas bija uz pc un nekaadu tutorialu nevajadzeeja - uzreiz pa taisno zinaaju kaa jaaspeelee. Bet tieshaam un beigaam apniciigi. Vieniigais ko vinji tur dara ir tikai dueleejas, vieniigais jaunums tas ka jaunas kaartis. A citaadi taa ir kaa ir
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:37 |