![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
7777777 |
![]() ![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 10-February 07 ![]() |
![]() kur shadas atsevishkji pa vienai Rigaa var nopirkt? noteikti kaads zinaas, paldies jau ieprieksh! un varbut cenu ari kads zin? vnk negribas jostu ardiit laukaa! |
![]() ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ar kādam smadzeņu kaitēm jūs te slimojat? Pilnīgi atsaldējuši pēdējās saprāta paliekas, ja jums tas kādreiz vispār ir bijušas. Šis nav nekāds publiskas chats kur apspriest visādas bezjēdzīgas un nevajadzīgas lietas, savas atklājumus par to, ka, ko kur var nopirkt varat risināt caur PM. Nevis nodarboties ar topogrāfisko idiotismu.
QUOTE Man ir "Tokyo Dolls" video. Mazliet sliktaa kvalitaatee, ta4u ir! Kam vajg??? UN kāda sakara šī piebilde? Iederas tā jau sviestainajā topikā? This post has been edited by sipps: Feb 13 2007, 01:10 |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Ar kādam smadzeņu kaitēm jūs te slimojat? Pilnīgi atsaldējuši pēdējās saprāta paliekas, ja jums tas kādreiz vispār ir bijušas. Šis nav nekāds publiskas chats kur apspriest visādas bezjēdzīgas un nevajadzīgas lietas, savas atklājumus par to, ka, ko kur var nopirkt varat risināt caur PM. Nevis nodarboties ar topogrāfisko idiotismu. QUOTE Man ir "Tokyo Dolls" video. Mazliet sliktaa kvalitaatee, ta4u ir! Kam vajg??? UN kāda sakara šī piebilde? Iederas tā jau sviestainajā topikā? Tie6i tur ir taa lieta sipp, ka es maz noleemu atgaadinaat cilveekiem, ka te ir jaadomaa un jaaraxta atbilsto6i! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:53 |