![]() |
![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Te buus buus mani skriceleejumi, ja beidzot sanjemshos un mani netraucees uztaisiishu arii kadu lielaaku un kraasainu darbu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
tavi darbi man liekas kautkā senatnīgi... gotiski.... bet viizteiktāt senatnīgi, tiem ir itkā tāda kā senatnes aura....
Sižetisma tajos, uz pirmo acu uzmetienu, nav, jo tas ir paslēpts. Tāda veida darbos sižets parādās ilgi uz darbu skatoties. Ja pašāda stila līniju vēlies chaapot, tad varētu ieteikt ļoti lielu precizitāti. Tā lai darbi izskatās dekoratīvi senatnīgi. :3 Anyway, man patiik ^^ -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Vai sapnis ir cita realitaate, vai muusu smadzenju radiitaa pasaule? Dazhkaart sapnjos cilveeki var redzeet savus mirushos radiniekus, kuri megina kaut ko veestiit vai briidinaat. Vai ir gadiijies ka sapnis Juus aprij? Jebkuraa gadiijumaa es atteeloju sapni, kuraa teevu apciemo mirushaa sieva ar delu... Salvadors Dalī arī zīmēja savus sapņus.... Dalī arī izskuva paduses un nokrāsoja tās zilas, pēc tam ieziedās ar cūku mēsliem un zivju iekšām un aiz auss aizsprauda ģerāniju, un tas viss tikai lai iepatiktos kkādai sievietei (cik romantiski... nu labi patiesībaa tas ir riktīgi dīvaini).... tu varētu sākt iet viņa pēdās... ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:14 |