![]() |
![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Te buus buus mani skriceleejumi, ja beidzot sanjemshos un mani netraucees uztaisiishu arii kadu lielaaku un kraasainu darbu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Skaisti jau tev tie darbi un grafiski pareizi, bet atgaadina Ziiliites ilustraacijas, atsauc taalas atminjas... kopumaa ziimeejumi nedaudz spociigi (that's a good thing), saista uzmaniibu.
Idejas gan tev kaa maajas (tas par taa viira apciemoshanu), uzreiz izteelojos animi par to, ka katram savaa muuzhaa dota iespeeja apciemot vienu mirusho, bet staasts buutu par dzheku, kursh pieljauj daudzu citu pieljauto kljuudu un apciemo tragjiski bojaa gaajusho draudzeni, bet kad laiks ir izteceejis, vinjam shis apciemojums nav paliidzeejis neskatoties uz draudzenes vaardiem, ka naaves dievu nevajag kaitinaat, bet vinjsh nolemj doties kvestaa, lai paarliecinaatu mirusho valdi atgriezt draudzeni. Kad vinjsh ar saviem uzmaaciigajiem meegjinaajumiem nokaitina naaves dievu, tas atnjem galvenaa varonja speeju jebkad satikt savu draudzeni - padara vinju nemirstiigu. Tad naak jautraas seerijas par dazhnedazhaadiem neveiksmiigiem tiishiem un netiishiem naaves momentiem un vinjsh satiek kautkaadu citu meiteni, kas vinjaa iemiilas, bet animes beigaas galvenais varonis palicis uzticiigs vecajai draudzenei tomeer izluudzas naaves dievam veel vienu patiesu atvadu momentu un peec taa zaudee savu nemirstibu, un saiet kopaa ar to Aiko (re, pat vaardu izdomaaju), kas veelaak animee paraadiijaas Re, kaa tavs ziimeejums lika man aizrauties ![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 18:59 |