![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Manus ziimeeshanas skillus jau visi zinaat. Te dazhi mana braalja ziimeejumi:
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Kreile. Tomēr šķiet, ka no šiem ieliktajiem tas ir man vismīļākais. Ko lai saka, prieks skatīties, tavos zīmējumos ir daudz dzīvības, kaut vai par piemēru pēdējais - acīs tik daudz brīnuma un cerību... Mm. Nice. Gaidīšu nākamos. Paldies par komplimentu! Pats nemaz nebiju ieveerojis, ka kreile, jo jau no pasha saakuma, ziimeejuma viizijaa, planshete vinjai bija labajaa rokaa. Man prieks, ka patiik, ceru, ka tieshi taapeec piekritisi izkraasot.. Es to meiteni iedomaajos taadu ar pagaishiem (gaishi bruuniem vai tumshi blondiem) matiem, gaishaa kleitaa. Tam tipam nenaak praataa nekaadas apgjeerba kraasas, bet bikses vareetu buut zilpeleekas, krekls balts (eenas zilganas), mati melni vai tumshi bruuni. Tie kjiegjelji vareetu buut ljoti gaishi zilganpeleeki. Trakaakais tas, ka manaa viizijaa fonaa vajadzeeja buut saulleektam, bet tas jau laikam noziimee, ka tiem varonjiem sejas buutu par tumshu, bet skaties pati. Es ceru, ka pieliksi darbaa kaut ko no savas fantaazijas un, ja tev taa bilde patiik varbuut tev ir savas ieceres. Ceru uz veiksmiigu sadarbibu ![]() This post has been edited by Klokjvaarpsta: Feb 19 2007, 10:35 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:57 |