![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Manus ziimeeshanas skillus jau visi zinaat. Te dazhi mana braalja ziimeejumi:
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tavam pashkraasotajam ziimeejumam ir divi truukumi, viens no kuriem viegli labojams, otrs - gruuti. Bildi vajag saglabaat normaalaa kvalitaatee, lai nebuutu kropljojumi, kurus terminvalodaa sauc par "artifaktiem" - kluchaini gljuki kraasu robezhvietaas. Tas ir viegli labojams, kaa noproti. Otras truukums ir - tu nemaaki eenot uz datora. Kaut kaa diivaini esi to dariijis, taa kaa n00bs kaut kaads.
No peedeejaam "Kickass beibes ciinjas karstumaa" owns visas paareejaas ![]() P.S. Kikyou, taadeelj man darbaa ir reflekss peec katra treshaa teikuma spiest Ctrl+S. Liidziigi daros arii, kad kaut ko ziimeeju. Un ik peec katra milestone sasniegshanas (skice gatava, izeenots koks utml) bilde tiek saglabaata ar citiem failu vaardiem. Bet vispaar, atsuuti to .psd failu, paskatiishos, vai nav kaut kas glaabjams. Bet cik netaa skatos, ceriiba ir tuvu nullei. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:45 |