![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Shodien iegaajuva one.lv un atklaaju sev kaukto jaunu.
Ja ieprieksh pokemoni bija 13-16 gadus veci pusaudzi, tad tagad shii liinija nosliideeja jau liidz 10 gadu robezhai. aciimredzot pa Jetix vai Nokolodium vai, what so ever.. saakushi raadiit Naruto.. jo reakcija ir neapshaubaama. Beerni momentaa noreageeja uz jaunievedumu ( vinji jau nezin ka Naruto jau labus 4 gadus iznaak ) un tas skaisti atbalsojaas vinju userbildees. Luuk , uzskates matriaali.. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ja man spiid pensionaara liktenis, tad mani interesee ikmeenesha izsniegtaas pensijas kvantitaate un kvalitaate, un veel viens strateegiski svariigs jautaajums - kura valdiiba man maksaas augstak mineeto vecuma pabalstu? Baidos ka ja taa buus Latvijas, tad maaksies mirt badaa zem kaada no daudzajiem Temzas tiltiem.
Starp citu... ja es izklausiijos peec saudiiga puppy, luugums mani atvainot, taa es to nebiju domaajusi.. iemesls shii topika radiishanai bija mans tiirais paarsteigums un affekts no taa. BTW-tu neesi vieniigais kam bijushas sarunas ar programeetaajiem, virtuvee, par 'vecajiem labajiem laikiem'. Muuzham atcereeshos to mainju 'Evor'aa', kad ar diviem koleegiem izdzeeru pa 0,5 un seedeeju liidz riitam virtuvee uz griidas iegrimstot atminjaas par to kas kaadreiz bija un kas vareetu buut... -------------------- ![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Ja man spiid pensionaara liktenis, tad mani interesee ikmeenesha izsniegtaas pensijas kvantitaate un kvalitaate, un veel viens strateegiski svariigs jautaajums - kura valdiiba man maksaas augstak mineeto vecuma pabalstu? Baidos ka ja taa buus Latvijas, tad maaksies mirt badaa zem kaada no daudzajiem Temzas tiltiem. Taksh par tiem pensionaariem tas bija tikai taads stulbs joks ![]() Ik pa laikam dzirdadamas ironiskas un mazliet kaitinoshas sarunas no vecaakiem cilveekiem. Kaa mums toreiz beerniibaa gaaja un tagad nekaa taada vairs nav. Itkaa meegjinaatu pieraadiit, ka laiks kuraa tie dziivoja kaadreiz - esot bijis labaaks un mees mazie nekad ko taadu nepiedziivosim. Un tad taa vien gribas spiedosho zobu kaites vadiitam ko iemest pa vidu. Vot vecie, bet tagad mums ir taa un nav niideet par pagaajusho beerniibu... Bet par to pensiju tad ir jaaveido "Otaku pensiju fonds", lai mazie ziedo savu kabatas naudu. Kameer mammas tiem to dod, bet tiem, kas jau pieaugushi un mammas naudas nedod - ir ispeeja izdziivot ![]() Vaiga arii paruupeeties par lieliem beerniem. Ehh aizspamojos... Taalaak lai spamo lielie onkulji ![]() |
Yume |
![]()
|
Ehh aizspamojos... Taalaak lai spamo lielie onkulji ![]() apvainojies, aizgaji stuuriitii paaudat? Starp itu,mani zinkaare nomaac, cik tad Jetix ir izcenzeejis no originaal-seriaala Naruto. -------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Starp itu,mani zinkaare nomaac, cik tad Jetix ir izcenzeejis no originaal-seriaala Naruto. Tur ir ko cenzēt vai tad? Ja nu vienīgi varētu izcenzēt slavenos fillerus, tas būtu prāta darbs. Tad gan seriāls dikti īss sanāktu.. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Yume |
![]()
|
Tur ir ko cenzēt vai tad? Ja nu vienīgi varētu izcenzēt slavenos fillerus, tas būtu prāta darbs. Tad gan seriāls dikti īss sanāktu.. mha, nu pienemot kaadai publikai tas ir domaats, man shkiet ka izcenzeetas tiks visas iespeejamaas vardarbiibas sceenas, kas nav pienemamas ameerikas beernu praatiem, pec as pashas amerikas valdiibas viedokla.. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:20 |