![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Manus ziimeeshanas skillus jau visi zinaat. Te dazhi mana braalja ziimeejumi:
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Zini, iistaa maaksliniece jau tagad esi tu un es buushu prieciigs par jebkuru izkraasotu skici. (*Klokjvaarpsta veel tagad leekaa apkaart par sho darbu) Bet, ja driikst luugt, es ljoti veeleetoos redzeet izkraasotu to peedeejo, seedosho meiteni ar tumshi bruuniem matiem, gaishu kreklinju un nedauzd tumshaakiem svaarcinjeim. Nezinu vai tas ir labaakais variants, jo mans istabas biedrs teica, ka vajagot kaut ko melnu ar sarkanu (melnus matus, sarkanu kreklinju?) Ja piekriiti, izmanto attachmenta bildi, jo taa ir labaakaa kvalitaatee, un ceru, ka pamaniisi, ka iskataas itkaa zem kreisaas rokas muguras liinija ietu uz aughu, bet patiesiibaa buutu jaaiet drusku sliipi pa kreisi (kaa zemaak), kjipa tur ir triis nevis divas matu liinijas. Bmp versijaa varbuut labaak redzams. Fonu gan nespeeju iedomaaties, bet jau atkal ceru uz tavaam iecereem.
Bet veel nesteidzies, gribu uzzinaat vismaz veel vienu viedokli par kraasaam. Cilveeki, luudzu paliidziet kaadaas kraasaas vajadzeetu kraasot sho meiteni (sk. attachmentu) Attached File(s) ![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:54 |