![]() |
![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Te buus buus mani skriceleejumi, ja beidzot sanjemshos un mani netraucees uztaisiishu arii kadu lielaaku un kraasainu darbu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Nekad neesmu dzirdeejis ka mani darbi ir senatniigi - driizaak klasiski. Dalii peedaas netaisos iet bet paziinstu dazhus performancistus, kas gan liidziigas lietas darijushi... Tas jau jebkura maakslinieka meerkis izsaukt kaadu reakciju skatiitaaju viduu.
![]() P.S. > Man shodien bija ritiigi labs horror sapnis ( Saatans meeginaajis mani panaakt, lai savaakt manu dveeseli uzsuutot visaadus elles radiijumus, tachu man izdevaas izdziivot. Rezultaataa sapnja turpinaajumaa saatans man bijis vienmer tuvumaa staastot citu cilveeku greekus un manu acu priekshaa aizsuutot tos ellee diezgan dazhaados veidos...) Taapeec driizumaa vareetu rasties kaadi darbinji uz sho sapnja teemu. ![]() -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:09 |