![]() |
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
tikai un vieniigi mans viedoklis....
nu es te ierados sajaa forumaa jo pie manis nonaaca zinnas ka te gan ssii foruma biedri gan kurbijkurniessi noliek kurbijkurni un tiessaam netruukst pat taadu kas spllauj akaa no kuras passi dzer kurbijkurne taccu neko nesaka par animes faniem kuru mums netruukst un ziniet kaadeell taadeell ka muusu forumaa katrs var atrast sev domu biedrus vai kautko interesantu ko dariit un taadeell kaut kaadi atsskkiriigaaki cilveeki vecuma zinnaa vai interessu zinnaa kaa piemeeram juus tur netiek nolikti tad veel es te lasiiju viedokli ka kurbijkurnee esot tikai 12 gadiigie.... viens no muusu senaakajiem biedriem ir 54 gadus vecs arhitekts un pieaugussie mums ir tik cik jums visi biedri kopaa... tas taa ieskatam... ceru ka uzbraucieni beigsies un kaartiigi ieccekosiet kurbijkurni... p.s. tas pavediens kur muus apdirssa bija spams jau no otraa raksta.... p.p.s. ja veelkautkas turpinaasies es norakssu juusu forumu un ticiet man ja te ieradiisiees simts nikni kurbijkurniessu pokemoni/potermoni te nekaa cita kaa vien spama vairaak nebuus.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() adios -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ehh, zheel, ka nepamaniiju sho threadu aatraak. Buutu jauki ja aivvv buutu izdomaajis sakariigaaku un atbistoshaaku threada virsrakstu.
Taatad izlasot visu sho man arii ir kas sakaams. Aivvv: uzskaitot tos cilveekus kas ir gan sheit gan kurbijkurnee tu paraadiiji kurbijkurnes 'politiku'. Izskataas ka tu centies pateikt, ka tie kas ir kurbijkurnee no taas vairs laukaa netiks. PSRS variants. Man jaasaka, ka sheit juutos piederiigaaks kaa kurbijkurnee, jo sheit ir pietiekami daudz ko runaat 'on-topic' bet kurbijkurnee mani intereseejoshais ir off topic, jo tas kaa deelj tur vispaar pieregjistreejos ir paarpildiits ar spamu un pilniigi pasistu (vai mazu beernu) postiem, kuros ir tikai viena spiitiiga nostaaja. (piem. "Hp poters ir labaakais jo roulinga rullee!!!" vai tml.) un ja tu, aivvv, nespeej izveerst normaalu diskusiju, bet gan vislaik liec galdaa tukshus draudus( tavi spamotaaju pulki te taapat ilgi neuztureesies- paliks garlaiciigi, jo uz normaalaam diskusijaam nav speejiigi), tad labaak nemaz nerunaa, jo tu tagad visu padari veel saspringtaaku, kas nevienam nav vaidziigs. taalaak, shiis diskuja pashos pamatos ir visai stulba, jo saturiigas informaacijas te nav. ShinChan un Aivvv ir paaraak atshkjiriigi cilveeki, lai veidotu saturiigu dialogu. PS. bet jautri bija sho lasot, to es nevaru noliegt ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:22 |