![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Manus ziimeeshanas skillus jau visi zinaat. Te dazhi mana braalja ziimeejumi:
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hihī. :3 Centos.
Esmu ar mieru vēl kaut kad kaut ko izkrāsot. Tev ir ļoti tīras skices, tā kā nav īpaši jāpiepūlās līnijas velkot, šitajam 20 minūtes vien uz līnijām aizgāja. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Hihī. :3 Centos. Esmu ar mieru vēl kaut kad kaut ko izkrāsot. Tev ir ļoti tīras skices, tā kā nav īpaši jāpiepūlās līnijas velkot, šitajam 20 minūtes vien uz līnijām aizgāja. ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hihī. :3 Centos. Esmu ar mieru vēl kaut kad kaut ko izkrāsot. Tev ir ļoti tīras skices, tā kā nav īpaši jāpiepūlās līnijas velkot, šitajam 20 minūtes vien uz līnijām aizgāja. ![]() ![]() Īsi un skaidri - nē. Manus krāsojumus dabū tikai, tā teikt, izredzētie, respektīvi, cilvēki, ar kuriem man ir daudz maz labas attiecības un kuru skices es pati gribu krāsot. Manis pēc vari domāt, ka esmu iedomīga maita, kurai baigi žēl izkrāsot kaut ko, bet man nav īsti iekšā vairākas stundas čakarēties ar zīmējumu, kurš man ir pilnīgi paralēli. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:49 |