![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Manus ziimeeshanas skillus jau visi zinaat. Te dazhi mana braalja ziimeejumi:
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Tur nu tev taisniiba, sejas nekad neesmu maaceejis ziimeet - ne anatomiski pareizaas ne animee, bet animee noteikti sanaak labaak.
Apskatiiju atkal taas bildes un izdomaaju, ka taa meitene, kas atbalstiijusi galvu rokaa izskataas, ka slimo ar kaadu ar atpaliciibu saistiitu slimiibu pie tam veel rada iespaidu, ka vinja tikko buutu noraavusies ar pannu pa deninjiem. Un tas viss tikai taapeec, ka es vienmeer saaku ar konceptu nemaz nezinaadams, kas beigaas sanaaks ![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:54 |