![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Manus ziimeeshanas skillus jau visi zinaat. Te dazhi mana braalja ziimeejumi:
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Neomuliigi palika lasot, diezgan skarbi.
Zini, Kikyou, ko es izdomaaju, tieshi kaa jau tu te rakstiji, izkraaso vienkaarshi kaadreiz kautko no maniem darbiem, kas pashai piekjeras, savaadaak jau nekas labs ar nesanaaks. Un man buus stimuls ziimeet un skaneet, un, ja reiz man paveiksies un kaads ziimeejums tev iepatiksies, tad PM par kraasaam. Nav shonedeelj vairs laika neko ziimeet, bet pa briivdienaam uzziimeeshu kaut ko ar pienaaciigu fonu kaut arii zinu, ka ziimeet kaut ko detalizeetu uz kaut kaa dtalizeeta ir naaviigi gruuts un preciizs darbs, naaksies pacensties, jo shkjiet, ka tieshi to pieprasa ljauzhu masas. Nu, vismaz buus iemesls atcereeties perspektiivas ziimeeshanu -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Neomuliigi palika lasot, diezgan skarbi. Zini, Kikyou, ko es izdomaaju, tieshi kaa jau tu te rakstiji, izkraaso vienkaarshi kaadreiz kautko no maniem darbiem, kas pashai piekjeras, savaadaak jau nekas labs ar nesanaaks. Un man buus stimuls ziimeet un skaneet, un, ja reiz man paveiksies un kaads ziimeejums tev iepatiksies, tad PM par kraasaam. Meh, iespējams nedaudz pāršāvu pār strīpu, šodien viegli slikts garastāvoklis, jo šitādā temperatūrā mūs divas stundas pa ārpusi dzenāja un es kā īsta muļķe biju nepareizos zābakus uzvilkusi. Vai arī varbūt vienkārši tas, ka sāk piepildīties tas, no kā es baidījos - ka mani sāktu visi bakstīt eeeuuu izkrāso šito izkrāso to un tad vai nu man būtu tā kā ēzelim jāpārstrādājās, vai arī jāatšuj un tad visi uz mani lamātos. Slikts rezultāts abos gadījumos. Don't worry, taviem darbiem man vienmēr motivācija atradīsies. :3 This post has been edited by Kikyou: Feb 21 2007, 20:10 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:44 |