![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Shodien iegaajuva one.lv un atklaaju sev kaukto jaunu.
Ja ieprieksh pokemoni bija 13-16 gadus veci pusaudzi, tad tagad shii liinija nosliideeja jau liidz 10 gadu robezhai. aciimredzot pa Jetix vai Nokolodium vai, what so ever.. saakushi raadiit Naruto.. jo reakcija ir neapshaubaama. Beerni momentaa noreageeja uz jaunievedumu ( vinji jau nezin ka Naruto jau labus 4 gadus iznaak ) un tas skaisti atbalsojaas vinju userbildees. Luuk , uzskates matriaali.. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Rociel |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 17-February 07 ![]() |
Nez, man saviem vecakiem izdevas diezgan viegli izskaidrot, kaada ir atshkjiriba starp padomju laiku multenem un anime
![]() Da i vispar esmu parliecinats, ka ja tas tieshaam saks tik plashi izplatiities arii Latvijaa, tad noteikti tam sekos vairaakas...hmm... reportaazhas ( ? ) dokumentaalajos raidiijumos par to, kas tad iisti ir anime ar ko tie atshkjiras no parastajaam beernu multenem un piemetinaas klaat, ka japaanaa jau ilgu laicinju pastav tadi otaku. Bet nu vienalga taa buus taada kaa pokemonu lieta (es to jau ilgaku laicinju veroju, ka pie anime pieliip daudzi pokemoni). Kaa jau es teicu - taa bija ar pankiem, taa bija ar gotiem, taa ir ar emo un taa buus ar anime. Aamen muzhigajam modes mainiigumam. Johaidi, es jau palieku kaa juus, visu laiku malju vienu un to pashu, tikai ar dazhadiem teikumiem ![]() This post has been edited by Rociel: Feb 22 2007, 01:15 -------------------- Dzēsto nicku kapsēta.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Johaidi, es jau palieku kaa juus, visu laiku malju vienu un to pashu, tikai ar dazhadiem teikumiem ![]() Var arii teikumus, kam piekriit, vienkaarshi quoteet, nemainot neko. Par "padomju multeneem" runaajot, arii padomju laikos bija multiplikaacijas filmas pieaugushajiem, un ir cilveeki, kas taadas speej atshkjirt no beernu multeneem. Probleema paraadaas ar taam multeneem, kas domaatas pusaudzhiem, kur par spiiti mazaak beernishkjiigam sizhetam, ir lielas acis, tizlas sejas izteiksmes utml. Klasificeeshanas leemums viennoziimiigs - kaut kas manam 8-gadiigajam... nee, tomeer, nee, tas tikai perversiem kjiinieshu beerniem! Karoch, es labaak uzziimeeshu. Edit: tagad varbuut labaak var saprast. This post has been edited by edg: Feb 22 2007, 04:23 -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:31 |