![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Shodien iegaajuva one.lv un atklaaju sev kaukto jaunu.
Ja ieprieksh pokemoni bija 13-16 gadus veci pusaudzi, tad tagad shii liinija nosliideeja jau liidz 10 gadu robezhai. aciimredzot pa Jetix vai Nokolodium vai, what so ever.. saakushi raadiit Naruto.. jo reakcija ir neapshaubaama. Beerni momentaa noreageeja uz jaunievedumu ( vinji jau nezin ka Naruto jau labus 4 gadus iznaak ) un tas skaisti atbalsojaas vinju userbildees. Luuk , uzskates matriaali.. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Edg, bet tu domaa, ka tie zhanri liidz tam vecumam vai arii peec, jo par hentai pie 15 gadu vecuma nepiekritiishu, jo eksistee tik slimi hentai, ka beerns vienkaarshi sajuktu. Nee, nu, man jau patiik, ka tu Cheburashkus skaiti pie 10 gadiigajiem, bet, kad vinjus taisiija meerkjauditorija, bija virs 10. Bet tie jau siikumi, kaut gan par siikumu nesauktu Animatrixa iedaliijumu virs 25 kaa kaut ko gruuti saprotamu vai briesmiigi maaksliniecisku) Par paareejiem gan nenjemos spriest, bet tas taapeec, ka es esmu peec tava iedaliijuma pie norm un nav iistas saprashanas par to, kur ko iedaliit (pats sevi gan esi pacenties iedaliit pie virs norm, jo kaa gan edg nebus paaraaks) Par maz iedaliijumu...
Bet taa vispaar kopumaa skaists, vienkaarshs iedaliijums tikai gliitaakas liinijas vajadzeeja un sakaartotaakus tekstus ar preciizaakaam atrashanaas vietaam un noraadeem. Skjiet, ka es esmu viens no retajiem, kas pilniibaa saprot tavu prezentaaciju (bet ar shitaadaam prezentaacijaam pie eiropas naudas netikt) -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:32 |