![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Shodien iegaajuva one.lv un atklaaju sev kaukto jaunu.
Ja ieprieksh pokemoni bija 13-16 gadus veci pusaudzi, tad tagad shii liinija nosliideeja jau liidz 10 gadu robezhai. aciimredzot pa Jetix vai Nokolodium vai, what so ever.. saakushi raadiit Naruto.. jo reakcija ir neapshaubaama. Beerni momentaa noreageeja uz jaunievedumu ( vinji jau nezin ka Naruto jau labus 4 gadus iznaak ) un tas skaisti atbalsojaas vinju userbildees. Luuk , uzskates matriaali.. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kaut ko izmest laukaa? Nu bet protams! Es tev tik preciizu matemaatisku modeli savai sheemai varu uzrakstiit, ka neko laukaa neizmetiisi! Mans meerkjis bija paraadiit ideju nevis to defineet.
sipps, ja kaads lasa, tad jau ir vajadziigs. Tik tieshaam neviens ar koku nespiezh lasiit, un, ja kaads nespeej paarvareet savu zinjkaari lasiit nevajadziigas lietas, tad taa ir vinja probleema. Ir jau sen noskaidrojies, ka shis nekad nebuus tiirs anime forums, un vienmeer naaksies shkjirot, ko lasiit, ko nee. Protams, ka muusu muldiens ir tuksha vaariishanaas, kura nenes cilveecei labumu, bet vai tu ej vakaros iedzert, lai dotu cilveecei labumu? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:27 |