![]() |
![]() |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
Mans forshais kraasainais ziimeejums! Ko par vinju teiksiet? ![]() This post has been edited by Catgirl: Jan 15 2007, 22:33 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
QUOTE par pirmo darbu - kas pie velna tas ir domāts? par otro darbu - craps, un wtf kas viņai ar galvas formu? par trešo - tās kājas....brrr... a w00t rokas gan man patīk :3 visā visumā - ya need more [a ton of] practise in drawing. zinu, bet kaa juus domaajat varbuut nopirkt lielo mangas grāmatu? ![]() ![]() This post has been edited by Catgirl: Feb 23 2007, 08:56 -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
zinu, bet kaa juus domaajat varbuut nopirkt lielo mangas grāmatu? neiesaku. tev no taas graamatas liela labuma nebuus. man ar vinja staav plauktaa blakus organiskajai kjiimijai un leenaam noput. labaak pameklee tutoriaalus netaa. tas ir izdeviigaak un tur var atrast daudz ko interesantaaku. bet ja neieveerosi karameles ton of practise , tad taapat nekas nesanaaks. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:51 |