![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
sasuke321 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 ![]() |
kaadamvaig yu-gi-oh filmu skreeneri normaalu
-------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
![]() ![]() |
Maruta |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 22-August 06 ![]() |
jūs te runājat pilnīgas muļķības. labi, digimonu manga varbūt. bet pokemonu spēles...turklāt ja jūs kaut būtu redzējuši visu to kas ir oriģinālajās, japāņu jūgio sērijās un mangā, tad jūs gandrīz vai trīcētu no bailēm reizēm. to es garantēju(par mangu)
nē, nu neesmu jau arī tāda kas skatās hentai vai vardarbīgas anime, taču citreiz var 'paciest' asinis. ja kas, es domāju, ka ja jau 60% no anime/manga faniem par to fano, tur jau kaut kas ir. to jauno tik daudz nav lai viņi to padarītu tik populāru. vienkārši stulbie amerikāņi to izbojāja(viņi pat izgrieza vienu pokemonu sēriju, kurā bija pistole. tikai tās dēļ;;;) piemēram, fullmetal alchemist. tur jau ar' nekas nav, vai ne? drusku asiņu...emociju piu piu >_<+++;;;;;;;; vai piemēram... ehh..ko nu man te pūlēties ar jums runāt, jūs jau paši esat pārāk ilgi latvijas kanālus saskatījušies un... ![]() ![]() ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
ehh..ko nu man te pūlēties ar jums runāt, jūs jau paši esat pārāk ilgi latvijas kanālus saskatījušies un... :angry: :angry: :angry: Varbūt tomēr nevajag tik vieglprātīgi mētāt apgalvojumus, kas ir balstīti uz 0 faktiem? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 August 2025 - 12:01 |