![]() |
![]() |
sad_angel |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 9-March 06 ![]() |
Vienvārd sakot, arī es esmu sākusi kaut ko zīmēt, tomēr, tomēr vēl kā iesācējs.... Tāpēc esmu gatava saņemt dažādus padomiņus zīmēšanā....
Te ir šodienas darbs..... Nezinu cik labs vai slikts, bet vērtēšana ir jūsu ziņā.... Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nu tā priekšpēdējais - krūtis stipri par zemu, (atkārtoju stipri) , kakls baigi tievs, un manuprāt ačteles pārāk lielas, apakšā kaut kas ra to kleitu nav kārtībā, bet man patīk galva (nu vismaz kas ir UZ tās).
pēdējais - now thats more like it! Bet man atkal krūtis nepatīk, tādas baigi zemu (vai arī viņa nevalkā krūšturi), rokas diezgan labi uzzīmētas, bet tev taču rokas nav kā divi mieti vaine? viņām ir muskuļi, plauksta kreisajai rokai laba, kleitai kaut kas ar kritumu nava, un labajai kājai pēda ir īsāka nekā kreisajai, bet progress ir redzams. bet zini kas man nenormāli patīk no zīmējums - tās ir čībiņas! es dievinu čībiņas! ~ :3 turpini trennēties. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:27 |