![]() |
![]() |
Janimaru-kun |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 9-January 07 ![]() |
Jaabuut labai, shon redzeeju treileri.
Jaaiet vai nu uz kino, vai arii jaasagaida, kad buus dabuujama labaa kvalitaatee ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
fascinējoši, kā diskusija par "letters" noved līdz modu patvaļai un līdz Oskaru nominācijām animācijas lauciņā...
-> Par filmu: mūsu grādu tauta viņu nesaprot. Vakar 30min klausījos, kā Foruma kontrolieri mēģināja noskaidrot filmas jēgu. Neizskatās, ka izdevās. Viņi galvenokārt strīdējās, vai uz tās salas bija 20 vai 25 japāņi, un vai uzspridzināt sevi ar granātu ir populārākais izklaides veids Japānā. Kad saruna ievirzījās vēsturiskajā plaknē, man manā profesionālajā debīlismā palika slikti no amatieriskās pļāpāšanas par pasaules karu un atombumbām, so es aiztinos prom, tā arī neuzzinājot, vai viņi maz noskatījās filmu līdz galam. This post has been edited by +Chibi+: Feb 27 2007, 12:14 -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Kad saruna ievirzījās vēsturiskajā plaknē, man manā profesionālajā debīlismā palika slikti no amatieriskās pļāpāšanas par pasaules karu un atombumbām, so es aiztinos prom, tā arī neuzzinājot, vai viņi maz noskatījās filmu līdz galam. That is the most unbelievably arrogant, asinine thing i've ever heard anyone say... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:15 |