![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
sanaacis ir ta, ka skolaa ir jaagatavo ZPD, kam ir nepiecieshama aptauja anketas veidaa. griezhos sheit, lai ieguutu atbildes.
![]() ![]() atbildeet ar jaa vai nee. atbildi pamatot. vecums... dzimums... 1. Vai Juus ziniet, kas ir anime ? 2. vai juus skataties anime seriaalus, filmas ? (ja jaa, tad kaadaa veidaa:cd,dvd,vhs, tv, internets) 3. vai juus gribeetu uzzinaat kko vairaak par anime ? 4. vai juus veeleetos, lai televiizijaa raadiitu anime sriaalus un filmas ? 5. vai jums ikdienaa sanaak saskarties ar anime ? 6. vai juus esat informeeti par to, ka Latvijaa ik gadu (peedeejo 4 gadu laikaa) noteik anime festivaals ? maajas lapa 7. vai jums ir interese apmeklee shaadus festivaalus ? piemeers: vecums.. 17 dzimums... v 1. Vai Juus ziniet, kas ir anime ? jaa. esmu informeets par shaadu lietu. 2. vai juus skataties anime seriaalus, filmas ? (ja jaa, tad kaadaa veidaa:cd,dvd,vhs, tv, internets) ja, es skatos anime seriaalus un filmas. to daru, izmantojot internetu un TV piedaavaataas iespeejas. 3. vai juus gribeetu uzzinaat kko vairaak par anime ? jaa, jo mani anime aizrauj. 4. vai juus veeleetos, lai televiizijaa raadiitu anime sriaalus un filmas ? jaa, jo tad saskare ar anime buutu vieglaaka. 5. vai jums ikdienaa sanaak saskarties ar anime ? jaa. es skatos seriaalus un apmekleeju ar anime saistiitas interneta lapas. 6. vai juus esat informeeti par to, ka Latvijaa ik gadu (peedeejo 4 gadu laikaa) noteik anime festivaals ? jaa. man shaada informaacija ir pieejama. 7. vai jums ir interese apmeklee shaadus festivaalus ? jaa, jo shaadi pasaakumi ir loti interesanti un aizraujoshi. paldies. ![]() |
![]() ![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Vecums: 19
Dzimums: Vir. 1. Vai Juus ziniet, kas ir anime ? A: Jā, skatos. 2. vai juus skataties anime seriaalus, filmas ? (ja jaa, tad kaadaa veidaa:cd,dvd,vhs, tv, internets) A: Pārsvarā sriālus, viss stuffs tiek ņemts no i-neta caur torrentiem. 3. vai juus gribeetu uzzinaat kko vairaak par anime ? A: Viss, ko gribu zināt, es zinu, ja gribēšu kko uzzināt jaunu prasīšu googles tantei. 4. vai juus veeleetos, lai televiizijaa raadiitu anime sriaalus un filmas ? A: Nē, jo jaunā paaudze(poke) šo elitāro hobiju noniecina un padara par tādu kā bērnu padarīšanu, kad čišu pakās drīz varēs sākt meklēt anime tēlu fiškas vai ko nu tur liek. 5. vai jums ikdienaa sanaak saskarties ar anime ? A: Pārsvarā nedēļas nogalēs no rītiem vai vēlu vakarā. 6. vai juus esat informeeti par to, ka Latvijaa ik gadu (peedeejo 4 gadu laikaa) noteik anime festivaals ? A: Par to ka 4 gadus jau notiek nēsmu informēts, bet uz 3/4 festiem esmu bijis. 7. vai jums ir interese apmeklee shaadus festivaalus ? A: Eltārams hobijam, elitāra sabiedrība, kā tas var nepatikt? P.S. Es gribu teikt, ka visi par šo subkultūras veidu nezin un tie nedaudzie outsideri, kas zin tiem tas asociējas ar hentai vai poke. Pietam daudzi intresenti nemaz neprot atrast šo "pārtikas" produktu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 21:36 |