![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
sanaacis ir ta, ka skolaa ir jaagatavo ZPD, kam ir nepiecieshama aptauja anketas veidaa. griezhos sheit, lai ieguutu atbildes.
![]() ![]() atbildeet ar jaa vai nee. atbildi pamatot. vecums... dzimums... 1. Vai Juus ziniet, kas ir anime ? 2. vai juus skataties anime seriaalus, filmas ? (ja jaa, tad kaadaa veidaa:cd,dvd,vhs, tv, internets) 3. vai juus gribeetu uzzinaat kko vairaak par anime ? 4. vai juus veeleetos, lai televiizijaa raadiitu anime sriaalus un filmas ? 5. vai jums ikdienaa sanaak saskarties ar anime ? 6. vai juus esat informeeti par to, ka Latvijaa ik gadu (peedeejo 4 gadu laikaa) noteik anime festivaals ? maajas lapa 7. vai jums ir interese apmeklee shaadus festivaalus ? piemeers: vecums.. 17 dzimums... v 1. Vai Juus ziniet, kas ir anime ? jaa. esmu informeets par shaadu lietu. 2. vai juus skataties anime seriaalus, filmas ? (ja jaa, tad kaadaa veidaa:cd,dvd,vhs, tv, internets) ja, es skatos anime seriaalus un filmas. to daru, izmantojot internetu un TV piedaavaataas iespeejas. 3. vai juus gribeetu uzzinaat kko vairaak par anime ? jaa, jo mani anime aizrauj. 4. vai juus veeleetos, lai televiizijaa raadiitu anime sriaalus un filmas ? jaa, jo tad saskare ar anime buutu vieglaaka. 5. vai jums ikdienaa sanaak saskarties ar anime ? jaa. es skatos seriaalus un apmekleeju ar anime saistiitas interneta lapas. 6. vai juus esat informeeti par to, ka Latvijaa ik gadu (peedeejo 4 gadu laikaa) noteik anime festivaals ? jaa. man shaada informaacija ir pieejama. 7. vai jums ir interese apmeklee shaadus festivaalus ? jaa, jo shaadi pasaakumi ir loti interesanti un aizraujoshi. paldies. ![]() |
![]() ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
vecums.. 20
dzimums... sieviešu 1. Vai Juus ziniet, kas ir anime ? Jā zinu 2. vai juus skataties anime seriaalus, filmas ? (ja jaa, tad kaadaa veidaa:cd,dvd,vhs, tv, internets) Jā es skatos seriālus un filmas. Vairumā no gadījumiem skatos to ko rāda pa TV. Dažreiz izmantoju arī interneta piedāvātās iespējas. 3. vai juus gribeetu uzzinaat kko vairaak par anime ? Ne pārāk. Tas, ka man patīk anime- nenozīmē, ka tas aizņemtu manā dzīvē plašu vietu. Līdz ar to es ne pārāk vēlos uzzināt vairāk par to ko zinu 4. vai juus veeleetos, lai televiizijaa raadiitu anime sriaalus un filmas ? Noteikti jā, jo tas ko rāda pašlaik ir daudz par maz. 5. vai jums ikdienaa sanaak saskarties ar anime ? Gandrīz nemaz. Atskaitot to, ka katru dienu iegriežos Anime forumā vai bieži satieku cilvēkus, kas ar to aizraujas. 6. vai juus esat informeeti par to, ka Latvijaa ik gadu (peedeejo 4 gadu laikaa) noteik anime festivaals ? Jā. 7. vai jums ir interese apmeklee shaadus festivaalus ? Nu laikam, jau, ka ir. Visi festivāli, kas ir šāda veida ir ļoti interesanti un aizraujoši. -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 21:27 |