![]() |
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Te nu ir mans kautrīgais pirmais mēģinājums arīdzan ko pasākt mākslas jomā. Nespriediet parāk bargi, neievainojiet manu trauslo ārtista dvēseli :>
![]() P.S. Būtu jauki, ja kāds varētu norādīt uz lielākajām kļūdām! -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
AARGH! Taadam dzhekam shitaads zakjis?? Kur pasaulee taisniiba? Centies sliktaak, dieva deelj, centies sliktaak, lai taadi kaa es kompleksos neiedziivojas! Tev jau nu tiešām nav ko kompleksot, tu ļoti labi zīmē ;P Da, ne par to bija runa, es domaaju par to, ka Kikyou ziimeetajam dzhekam taada uuber draudzene (saliidzinoshi) Bet arii par ziimeeshanu - kaa pie velna slikti censhoties uzziimeet kaut ko taadu ieguust?? Nu, pagaidi, es ielikshu kaut ko (kad nebuus slinkums uzziimeeshu), juus te visi apgjiibsiet. Un es apsolu censties -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Da, ne par to bija runa, es domaaju par to, ka Kikyou ziimeetajam dzhekam taada uuber draudzene (saliidzinoshi) Bet arii par ziimeeshanu - kaa pie velna slikti censhoties uzziimeet kaut ko taadu ieguust?? Nu, pagaidi, es ielikshu kaut ko (kad nebuus slinkums uzziimeeshu), juus te visi apgjiibsiet. Un es apsolu censties Nujā, pārpratu tevi :) Bet nu pag, ko tu zini - varbūt tam Kikyou radītajam puikam ir ļoti skaista un dziļa dvēsele, pie kā tad tie zaķi/zaķenes arī pieķerās. Okei, gaidu zīmējumu :] Galu galā, šinī topikā tāda tipa zīmējumiem arī bija jābūt. This post has been edited by anti: Feb 28 2007, 22:04 -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:25 |