![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
sanaacis ir ta, ka skolaa ir jaagatavo ZPD, kam ir nepiecieshama aptauja anketas veidaa. griezhos sheit, lai ieguutu atbildes.
![]() ![]() atbildeet ar jaa vai nee. atbildi pamatot. vecums... dzimums... 1. Vai Juus ziniet, kas ir anime ? 2. vai juus skataties anime seriaalus, filmas ? (ja jaa, tad kaadaa veidaa:cd,dvd,vhs, tv, internets) 3. vai juus gribeetu uzzinaat kko vairaak par anime ? 4. vai juus veeleetos, lai televiizijaa raadiitu anime sriaalus un filmas ? 5. vai jums ikdienaa sanaak saskarties ar anime ? 6. vai juus esat informeeti par to, ka Latvijaa ik gadu (peedeejo 4 gadu laikaa) noteik anime festivaals ? maajas lapa 7. vai jums ir interese apmeklee shaadus festivaalus ? piemeers: vecums.. 17 dzimums... v 1. Vai Juus ziniet, kas ir anime ? jaa. esmu informeets par shaadu lietu. 2. vai juus skataties anime seriaalus, filmas ? (ja jaa, tad kaadaa veidaa:cd,dvd,vhs, tv, internets) ja, es skatos anime seriaalus un filmas. to daru, izmantojot internetu un TV piedaavaataas iespeejas. 3. vai juus gribeetu uzzinaat kko vairaak par anime ? jaa, jo mani anime aizrauj. 4. vai juus veeleetos, lai televiizijaa raadiitu anime sriaalus un filmas ? jaa, jo tad saskare ar anime buutu vieglaaka. 5. vai jums ikdienaa sanaak saskarties ar anime ? jaa. es skatos seriaalus un apmekleeju ar anime saistiitas interneta lapas. 6. vai juus esat informeeti par to, ka Latvijaa ik gadu (peedeejo 4 gadu laikaa) noteik anime festivaals ? jaa. man shaada informaacija ir pieejama. 7. vai jums ir interese apmeklee shaadus festivaalus ? jaa, jo shaadi pasaakumi ir loti interesanti un aizraujoshi. paldies. ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es visu laucinieku vaardaa atbildu uz anketas jautaajumiem ar komiksa paliidziibu. Tas saakums taads nenopietns, bet atbildes uz jautaajumiem ir reaalistiskas laucinieku atbildes. Var pareizinaat ar 200000, taadeejaadi ieguustot tos pashus rezultaatus, ko no vesela bara lauku iedziivotaaju.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 21:28 |