![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Manus ziimeeshanas skillus jau visi zinaat. Te dazhi mana braalja ziimeejumi:
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tavs ļaunais tēls riktīgi kjūtīgs, tāds bishounen-like. Rokas skaistas, gandrīz kā sievietei ^.^ tomēr manu nelielu kļūdiņu viņa labajā rokā, pāreja no īkšķa uz plaukstu ir nedaudz, ne tāda. Ribas gan viņam riktiigi jokainas :B
Man arī patīk skicēšana,tikai kakjis liekas paaraak deformed-style (vienvārdsakot vairāk uz anime). Fascinējoši,a cilvēks var uzreiz pārslēgties uz anime-style redzējumu. (Man liekas, kaķis vienkārši paspēja aiztīties... :3) Vispār smux bilzjux < - augstākais novērtējums draugiem.lv bilžu vērtēšanā. :3 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:47 |