![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Manus ziimeeshanas skillus jau visi zinaat. Te dazhi mana braalja ziimeejumi:
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Njaa, mani senchi arii teica, ka tas ljaunais ir taads piemiiliigs un driizaak nedaudz padumjsh un apjucis, nu, bet arii vinji teica, ka vinjsh taads galiigi ne peec slepkavas...
Tajaa otrajaa kakja ziimeeshana aiznjeema tikpat cik to durvju, taapeec nevar iipashi piesieties, es vienkaarshi domaaju, ka kakjis buutu labs objekts, uz ko vinjai skatiities. Katraa zinjaa tas otrais ir krutaakais, jo ir vienkaarshs, pat prosts un za to kruts ![]() This post has been edited by Klokjvaarpsta: Mar 5 2007, 00:15 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:21 |