![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Manus ziimeeshanas skillus jau visi zinaat. Te dazhi mana braalja ziimeejumi:
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
ja tu esi ziimulja paveelnieks tad sanaak ka esmu dievs! ![]() tie divi peedeejie taadi jociigi tas dzeks galliigi neietilpst launaa teela lomaa... taa meitene nu ko lai saka, poza ir crap, bet ja jau vinja tur taa bija nostaajusies, tad neko... U, bljaaviens, topika apraksts noraada uz to, ka es lietoju tikai ziimuli, bet nekas, gan reiz arii tu sapratisi kaa darbojas netieshaas noraades Jaa, meitenes poza tik tieshaam ir tuvinaata tam kaa vinja staaveeja, bet, ja vinja buutu staaveejusi kaa visiem ierasts redzeet tad man ne praataa nebuutu ienaacis to ziimeet, jo es to pat neieveerotu Un par to dzheku atkaartoshos - apzinos, ka vinjsh ir taads miiliigs un tik tieshaam kaa ar uudenspistoli rokaa, bet vinjsh bija PAREDZEETS ljaunais un neviens ieskaitot mani vinjaa nesaskata ljaunumu, taapeec, paldies, zinu edg, tavus skillus nevar tik vienkaarshi noraksturot, i mean, kur pie velna tu rauj idejas un kaapeec (for f.ck sakes) tu izveeleejies Christinu Ricci? ![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
kaapeec (for f.ck sakes) tu izveeleejies Christinu Ricci? ![]() Bils Geitss nebija pietiekami fotogeens ![]() Es, serveri instaleejot, garos restartu laikus kaveeju, skatoties photoshop tutorial videos. Vienaa no tiem raadiija, kaa shitaadas lietas dara. Visu noshpikoju, nekaadu savu ideju. Acis tur taisiija. Smaida "tikai tev" panaakshanu arii raadiija kaa vieniigo shii tuulja praktisko pielietojumu. Tas ir tad, kad lielaas klases bildees viens sadomaa nesmaidiit. Muusdienu pasaulee tevi piespiediis smaidiit ![]() P.S. Savu origjinaalo ideju (bildi) es turpinaaju taisiit vakar. Tagad tur ir ieguldiits jau kaadas 10h, un saak paraadiities kraasas ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:23 |