![]() |
![]() |
federalagent |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 21-September 06 ![]() |
Kuras no trim dalaam jums patik vislabaak? Pats esmu izgajis tikai pirmo uz ps one, tacu tagad velku otro un vispar tresa dala iznaks uz pc????
|
![]() ![]() |
Rusell the carrotstork |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Es šonedēļ izgāju MGS un MGS2. Ja MGS4 būs pēdējā daļa, tad viņā viss jāatklājās. es uzskaitīšū dažas lietas. MGS4 notiek sešus gadus pēc arsenal gear notikumem. Pēc maniem aprēķiniem sneikam jābūt 45 gadus vecam. Bet treileros viņš izskatās vecāks par Roju Kebellu.
Pie galvenajiem varoņiem būs arī Nejomī Hantere. Manuprāt, ka uz Sneika sāk iedarboties FOXDIE, kuru Hantere pirms shedow moses mazliet pielaboja. Notiekti Sneiks būs dabūjis atpakaļ Olgas bērnu (bērnam jābūt 8 gadi), bet viņš mirs, ja mirs Raidens. Raidens itkā nav miris, bet viss kas no viņa kā cilvēka ir palicis ir galvaskaus. Raidenam pašam arī jābūt sešgadīgs bērns no Rouzas. Vēl arī nav zināms kā Likvids tika iekšā Oselotā. To roku viņam izmaksāja Solidus, bet kā Likvids varēja atdzīvoties? Viņš to varēja tikai sneika tuvumā. Varbūt Likvida nanomašīna siegāja Oselota asīnīs. Varbūt tāpēc, ka Oselots ir The Joy un The Sorrow dēls, un Oselotam pimīt Sorrowa spējas. Kas īsti ir Patrioti, ja tie 12 ir jau sen miruši? Un vai viņiem izdevās īstenot plānu kontrolēt cilvēku zemapziņas. Nn vēl - Tādam Sneikam būtu jāizskatās. Un pirms viņš novelk masku viņam ir redzami sirmi mati. Kā sneiks tik ātri var pārvērsties atpakaļ normālā vecumā? This post has been edited by Rusell the carrotstork: Mar 11 2007, 12:09 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:01 |