![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Ziemassvētki nāk, bet sniega laukā vēl nav. Domāju ka vismaz forumā ir jārada ziemassvētku noskaņu, tāpēc būs mums smuks skins uz ziemassvētkiem. Ja kādam nepatīk, tad ja kas tur lejā var nomainīt atpakaļ uz Defaulto skinu!
![]() Un jā, ja kas neiet, ta sakiet, bet itkā visam būtu jāiet. Priecīgus Ziemassvētkus! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
QUOTE jā, es jau nu zinu, kur pirkt un kur var? ![]() ![]() This post has been edited by metaphor: Mar 10 2007, 15:28 -------------------- what does it mean?
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
QUOTE jā, es jau nu zinu, kur pirkt un kur var? ![]() ![]() tas vsp bija domāts sarkastiski. paldies, dero, tagad es zinu, kur var pirkt. (es šo info varētu pārdot teroristiem, ne?). bet kā paliek ar pavasara skinu? -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
bet kā paliek ar pavasara skinu? Nu ja tu atrodi vai uztaisi kādu īpašu labu un piemērotu, tad viss ir iespējams ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:26 |