![]() |
![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Te buus buus mani skriceleejumi, ja beidzot sanjemshos un mani netraucees uztaisiishu arii kadu lielaaku un kraasainu darbu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
izskatās, ka labā roka ir par garu (kaut arī salocīta) un kāja džekam arī, labā, starpc. tādā, manuprāt, dīvainā vietā, lai gan pilnīgi mierīgi tā tur varētu atrasties tieši tādā pozā. man fīlings tāds jocīgs.
ārsti laikam tev ir bērnības trauma. ļoti skaists, skaidrām līnijām, sejas izteiksme arī pazīstama. ''nu, ko tad, bērniņi, šodien darīsim? šķērēsim, griezīsim, vai galviņas tāpat kapāsim?'' This post has been edited by kahi: Mar 12 2007, 20:54 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 18:55 |