![]() |
![]() |
Shackal |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 9-June 04 From: Some where in Final Fantasy World ![]() |
ljoti gribejas ielikt so postu lai uzzinatu kadas online speles jus zinat un spelejat
![]() ![]() ![]() man zinamas online speles: Ragnarok-www.rotr.ru Astonia-www.astonia.com Alien assault traders-aat.paisums.lv -------------------- Born to live only for this day
![]() |
![]() ![]() |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
Tagad paldies dievam kompis ir par vāju lai spēlētu kautko nopietnu, jo pat Rappelz man velk tākā vien atliek skatīties filmas un anime . Vecais kompis jeb 3 reizes speeciigakais bija un par nelaimi ( vai par laimi) nospēra to man ..tyad arī EVE pārtraucu spēlēt , bet kam varu piekrist levelus kachāt ir ļoti grūti ja esi labi attīstījies.
Par atkarību - nu biju pat ļoti atkarīgs - nespēju vien domāt par to vien kā par spēli . Ar Draugiem netikos, uz treniņiem negāju un uz darbu vilkos kā pussprādzis - pat meitene neizturēja. Tāka šitā nekur neesmu iekritis . ![]() -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:50 |