![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es gan emsu tikai pie 8ās sērijas, bet tas ir viens no smieklīgākiem gabaliem, kas ir nonācis manās rokās.
![]() Anyone? Izņemot Liju. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nu, krietnu laiku atpakaļ šo te centos noskatīties, vilkt gan negribējās. Izmantoju vnk youtube, jup. Galīgi negribējās piegruzot kompi ar kko, par ko man nebija ne jausmas, uzgāju gan šito pilnīgi nejauši. Ok, pāris sērijas ostījos, likās saistoši. Novilku. Skatījos un tiku tikai līdz pusei. Sapratu, ka kkas tajā muļļāšanās mani nu nemaz nepiesaista. Kaut kā tie tēli līdz galam neaizrāva, un attiecības starp Volframu un to galveno chaaru (bāc, aizmirsu, pat kā viņu sauc, lol) bija draudzīgas, es, tā kā anime genre ir shounen-ai biju cerējusi ko inčīgāku sagaidīt. Teiksim tā- par daudz sēriju manai pacietībai.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:46 |