![]() |
![]() |
federalagent |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 21-September 06 ![]() |
Kuras no trim dalaam jums patik vislabaak? Pats esmu izgajis tikai pirmo uz ps one, tacu tagad velku otro un vispar tresa dala iznaks uz pc????
|
![]() ![]() |
Rusell the carrotstork |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Es šonedēļ izgāju MGS un MGS2. Ja MGS4 būs pēdējā daļa, tad viņā viss jāatklājās. es uzskaitīšū dažas lietas. MGS4 notiek sešus gadus pēc arsenal gear notikumem. Pēc maniem aprēķiniem sneikam jābūt 45 gadus vecam. Bet treileros viņš izskatās vecāks par Roju Kebellu.
Pie galvenajiem varoņiem būs arī Nejomī Hantere. Manuprāt, ka uz Sneika sāk iedarboties FOXDIE, kuru Hantere pirms shedow moses mazliet pielaboja. Notiekti Sneiks būs dabūjis atpakaļ Olgas bērnu (bērnam jābūt 8 gadi), bet viņš mirs, ja mirs Raidens. Raidens itkā nav miris, bet viss kas no viņa kā cilvēka ir palicis ir galvaskaus. Raidenam pašam arī jābūt sešgadīgs bērns no Rouzas. Vēl arī nav zināms kā Likvids tika iekšā Oselotā. To roku viņam izmaksāja Solidus, bet kā Likvids varēja atdzīvoties? Viņš to varēja tikai sneika tuvumā. Varbūt Likvida nanomašīna siegāja Oselota asīnīs. Varbūt tāpēc, ka Oselots ir The Joy un The Sorrow dēls, un Oselotam pimīt Sorrowa spējas. Kas īsti ir Patrioti, ja tie 12 ir jau sen miruši? Un vai viņiem izdevās īstenot plānu kontrolēt cilvēku zemapziņas. Nn vēl - Tādam Sneikam būtu jāizskatās. Un pirms viņš novelk masku viņam ir redzami sirmi mati. Kā sneiks tik ātri var pārvērsties atpakaļ normālā vecumā? This post has been edited by Rusell the carrotstork: Mar 11 2007, 12:09 -------------------- |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Khe hem.
Pie galvenajiem varoņiem būs arī Nejomī Hantere. Manuprāt, ka uz Sneika sāk iedarboties FOXDIE, kuru Hantere pirms shedow moses mazliet pielaboja. Nuu..pa to pielaboshanu un FOXDIE daudz nekaa nezinu jo patiesiibaa MGS1 neesmu speeleejis ..tiakai zinu daudzus faktus.Cik es zinu tad Sneika shuunas saak strauji novecot taapeec ka Solid Sneiks tika nokloneets no Big Boss/Naked snake tad kad Big Bossam/Naked snake bija ap 40+ gadi ,taapeec arii Solid Snake tikai tagad saak strauji novecot. Notiekti Sneiks būs dabūjis atpakaļ Olgas bērnu (bērnam jābūt 8 gadi), bet viņš mirs, ja mirs Raidens. Raidens itkā nav miris, bet viss kas no viņa kā cilvēka ir palicis ir galvaskaus. Par Raidenu cik es zinu ir taa- Tas viss "kostiims" kas vinjam ir buguraa ir vinja aada Viss kas no vinja ir orgjinaalaa kremenja ir palicis ir 11%,liidziigi kaa bija Solidus Snake . Un Raidens vairs nebuus taads kaa agraak. Vēl arī nav zināms kā Likvids tika iekšā Oselotā. To roku viņam izmaksāja Solidus, bet kā Likvids varēja atdzīvoties? Viņš to varēja tikai sneika tuvumā. Varbūt Likvida nanomašīna siegāja Oselota asīnīs. Varbūt tāpēc, ka Oselots ir The Joy un The Sorrow dēls, un Oselotam pimīt Sorrowa spējas. Likvids Ocelotaa ir "emiesojies" caur vinja roku,ja pienjemsim Solid Sneikam nogrieziis roku un pieshuus kaadam citam tad ja Sneiks(taa roka) labi gribees tad arii varees peec laicinja paarnjemt to kjermeni.likvida DNS ir jau paarnjeemis Ocelota DNS taapeec Ocelots shjlircee kautkaadu mantu Likvidrokaa( ![]() Kas īsti ir Patrioti, ja tie 12 ir jau sen miruši? Un vai viņiem izdevās īstenot plānu kontrolēt cilvēku zemapziņas. Patrioti/Filozofi/La-lu-li-le-loman taa shkjiet ka Patrioti tiek ar laiku aistati kaa viens no vinjiem mirst-jauns naak vietaa.Godiigi sakot visaas speelees par vinjiem staasta bet es veeljoprojaam neesmu iisti sapratis kas vinji iisti ir. Nezinu vai vinji kontrolee Cilveeku zemapzinjas vinji tikai sleepj patiesiibu.( vai taa ir zemabzinjas kontroleeshana ![]() Nn vēl - Tādam Sneikam būtu jāizskatās. Un pirms viņš novelk masku viņam ir redzami sirmi mati. Kā sneiks tik ātri var pārvērsties atpakaļ normālā vecumā? Shir ir tas gabals kas paraada ka sneiks mosh nemirs vai ari tiks atdziivinaats izmantojot dead-cell reanimation(Likvids MGS4 grib atdziivinaat vinja Teevu izmantojot sho jauno tehnologiju(vairaak par to nestaastiishu) ![]() Sneika karsh ir beidzot beidzies atminjas un bandana jaatstaaj aiz muguras.Un jaasaak no saakuma. -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:40 |