![]() |
![]() |
federalagent |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 21-September 06 ![]() |
Kuras no trim dalaam jums patik vislabaak? Pats esmu izgajis tikai pirmo uz ps one, tacu tagad velku otro un vispar tresa dala iznaks uz pc????
|
![]() ![]() |
Rusell the carrotstork |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Tikko beidzu spēlēt mgs3. Tie 12 mirušie patrioti laikam ir izskaidroti šinī spēlē. Tie varētu būt pirmie filazofi. (vienīgā versija, kurā sakrīt laiks ~100 gadi) Un pēcteči arī gandrīz visi ir izmiruši, tāpēc tagad patrioti varētu būt visi, kas mazliet ir bijuši saistīti ar filazofiem un viņu bērni.
Jā. Oselots ir bērns, kuru filazofi no The Boss izgrieza otrā pasaules kara laikā un uzaudzināja kā Osletu. Tikai viņš to nezin, un the joy arī nezināja. Par sneika bandanu - treilerī viņš pirms 3 sekundēm bija vecā sneika ādā. Kad cilvēks pārvēršas[?] viņa drēbes nepārvēršas. ![]() Pameklēju internetā par to dead-cell reanimation un viss ko atardu bija tikai fanu minējumi un baumas. baseboalbatboy, es arī nebiju MGS spēlējis pirmstam, bet nesen nolādēju PC versiju. Metal Gear Solid: Integral. Ieteiktu tev dabūt kaut ko tādu arī, jo pirmā daļa spēlē diezgan lielu lomu visā sīkvelā. Un vēl es aimirzu iepriekšējā postā piebilst par Merilu. Viņa neiskatījās it kā būtu samīlējusies Sneikā. MGS beigās Oselots saka, ka uzmanīs viņu. Varbūt viņš viņai ir izskalojis smadzenes. Un tas ka viņa paliek dzīva ir pareizās beigas, jo Nastashas atskaitē MGS2 tā ir rakstīts. -------------------- |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Par sneika bandanu - treilerī viņš pirms 3 sekundēm bija vecā sneika ādā. Kad cilvēks pārvēršas[?] viņa drēbes nepārvēršas. ![]() Nee, kaapec vinjsh bija nonjeemis to bandanu? -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:03 |