IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Terors mums visapkaart..., mad world
ShinChan
post Sep 4 2004, 14:13
Post #1

ultrafilozofs

Group: Chuunin
From: durdom

Pieljauju, ka sjis nav iistais forums, kuraa filosofeet par taadaam lietaam, tacju atljausjos izveidot topiku par sjo aktuaalo teemu.
Cik drosji mees varam justies Latvijaa, ja muus ieskauj valstis, kuraas norisinaas pilsonju karsj (Krievija) vai katru otro dienu notiek kaads terorakts (virkne ES valstu un Krievija) un valda pustraks diktators (Baltkrievija)?
Peedeejo 12 gadu laikaa man ir radusies sajuuta, ka mees dziivojam izoleeti no apkaarteejaas pasaules. Muusu striidi un diskusijas parasti bija lokaala rakstura, piem., pensijas, algas, partiju kjiivinji utt. Taads nosaciits provinciaalisms. Mees nezinam ko tas noziimee uznjemt savaa valstii beeglju straumes (Olaines iemiitnieku saujinja neskaitaas), mees nezinaam ko noziimee, kad pastiprinaati drosjiibas pasaakumi terora draudu delj (t/c "Centrs" spridzinaasjana neskaitaas), mees nezinaam ko noziime, kad valdiiba un prezidents melo par bojaagaajusjo skaitu negadiijumos un kad dod pilnu riiciibas briiviibu militaaristiem (muusu siikaas dazjmiljonu afeeras un Iraakas konflikts neskaitaas), mees vairs nezinaam ko noziimee kad valsts kontrolee praktiski visus plasjsazinjas liidzekljus. Mums buutu jaajuutas laimiigiem?! Un cik ilgi mees taadi jutiisimies, ja juutamies tagad!?

Veelos provoceet juus uz sava viedoklja pausjanu par teemu, kas notiek ar pasauli un Latviju, cik pasargaati un drosji mees esam vai neesam.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
Shinobi-sama
post Sep 20 2004, 11:51
Post #2

Lost in own dreams

Group: Chuunin
From: Jelgava

Shin-chan, sorry,bet atbildes nebuus, jo man nav laika iesliigt politiskajaa debiilismaa kaa man to gribeetos, biggrin.gif nenjem ljaunaa.
Tas nenoziimee ka mees nevareetu striideeties, bet kaa es to maniiju no "nacionaalistu" topika mees peec veel dazhiem postiem iedziivotos "topick locked", jo agri vai veelu liidz rasismam mees nonaaktu.... man "po" kaada tautiiba ka tikai respekts no abaam puseem bez pravu kachaashanas tongue.gif taa luuk.
Secinaajums ir viens - politku labaak nekustinaat. Shis ir otaku forums pat ja tas ir offtopick. labaak paspriezham par to kur ir kljume vampiiru teemas atspoguljoshanaa ieksh anime biggrin.gif

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 13:25