![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
darknight |
![]() ![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
![]() Laiks šņabim! -------------------- 6 E Q U J 5
|
||
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Yume:
Ee nu beidz tachu! tu pagaidaam tikai izvairies no uzbrukumiem no muusu puses, bet nevis aiztaavies kaa rihtiigs vumens. Buutu tev taa feminisma teema daarga un sievieshu tiesiiibas kaa neatliekama konstituucijas reforma latvijas satversmee(kaa ari visur citur pasaulee), tad tu mums teerzeetu pretim ar ja ne gluzhi speeciigiem argumentiem tad vismaza ar kaut ko. Un tagad saaksim shkuureet virauu Sievietes ir dziives nepiecieshamiiba. Kaa sekretaares vinjas ir legaalas miiljaakaas, kad maajaas seezh duma "hausvaif". ja nemaldos liela dalja man piekritiis ![]() Tu gribi respektu pret jums, bet kur gan lai mees vinju rodam? tagad ir paarejas periods latvijaa un ir vienas jukas, tapee tas veel tikkai top. Sievietes kaa vienliidziigas vieniibas ar pilntiesiigaam tiesiibaam tikai nesen ir iegaajuushas muusu apzinjaa. Tas ka tevi nosauca par "nozheelojamu feministi" ir diezgan pamatoti teikts ![]() jo es shaubos vai tev aciis gailee taa uguns, kas ir gatava muus (cuukas un izdzimtenjus) noslauciit no zemes virsas, kas sievietees redz tikkai sexuaalo veelmju apmierinaashanu, un nodibinaat matriarhaalo iekaartu, kas buutu liidziiga bishu kolonijai kur trani (mees) atstiepjas peec liidzdaliibas pecnaaceeju radiishanaa, nu bet vairoshanaas bez hromosomas no vierishu puses arii nav aiz kalniem(geneetika tach rullee). un vaards nozheelojama bija teikts tikkai kaa iipashiiba iipashiibai feministe taadeejaadi kaa cilveeks tu esi visnotalj respekteejama. Bet ja jau saaki deklareet kaut ko par feminismu tad vaidzeeja ieprieksh sagatavoties un tureet gataviibaa trumpjus spljauhot tos laukaa peec nepiecieshamiibas. Un ja veel pashaas beigaas neesam paarliecinaati tad jau likt lietaa savu sharmu ![]() Pashlaik tavs dumpis ir kaut kas liidziigs "kalpu neapmierinaatiibai ar savu kungu" taadi dupmji tiek ashi apsiesti un tautaas vinji neaiziet, jo parasti tie ir konkreeti gadiijumi ar specifiskiem iemesliem kuri nav atiecinaami uz paareejo masu. Es gaidiiju ka buusi....... lai nu paliek, es jau neesmu shovinistu cuuka ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 03:44 |