![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Akuma, monsters born from dead souls mistakenly recalled by their loved ones to the living world, are the weapons of the Millennium Earl, who is intent on the destruction of the world. Allen Walker has been cursed with an anti-Akuma weapon as his left arm and an eye that sees the former soul of the Akuma since his youth. He is also one of the few who contain "Innocence", a substance that allows him to kill Akuma and fight the Earl. With these powers, he joins the Black Priest Organization as an Exorcist and sets out with other Exorcists to stop the Earl`s attempts to annihilate the human race. Pagaidām neko daudz par šo anime spriest nevaru, ir iznākušas tikai piecas sērijas. Bet man jau ļoti patīk. Es pat īsti nezinu, kas mani šajā anime piesaista. Animācija liekas tīri laba, tēli ir intriģējoši, pagaidām saturs arī, jo ir daudz noslēpumu, kuri caurvij galveno varoņu dzīves un vienkārši vēlētos to noskaidrot. Vai vēl kāds skatās šo seriālu? Skatoties man gan nedaudz sasaucās ar Chrono Crusade This post has been edited by Kaede: Jun 4 2007, 22:19 -------------------- |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Noskatījos 19 sērijas un kaut kā sāka apnikt. Seriāls nav slikts, bet nekā ļoti laba arī nav. Nekas īpāsi nepiesaista, lai gribētos skatīties tālāk. Drošvien pārtraukšu skatīties.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:42 |