![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Gribēju zināt, kur un kādas matricas pērkat
![]() Interneta veikalā vai kur citur? -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Lasu un briinos, kaa var taa buut, ka katra tresjaa matrica nedriigi, vai nobruuk rakstot. Es paarsvaraa lietoju to pasju leisju ACME un Verbatim, kaa arii visaadus no name ripuljus , un buutu krietni jaapakasa pauris, lai atcereetos, kaaadas probleemas un kad ir bijusjas ar matricaam (protams, cita lieta ir jau ar ierakstiitaa materiaala vairaakkarteeju lietosjanu). Ar kaadu aatrumu ta juus cepat, 52x vai? Un 30 matricas rindaa? Tikai tad es noticeesju, sjiem sjausmu staastiem.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Sep 13 2004, 18:51) Lasu un briinos, kaa var taa buut, ka katra tresjaa matrica nedriigi, vai nobruuk rakstot. Es paarsvaraa lietoju to pasju leisju ACME un Verbatim, kaa arii visaadus no name ripuljus , un buutu krietni jaapakasa pauris, lai atcereetos, kaaadas probleemas un kad ir bijusjas ar matricaam (protams, cita lieta ir jau ar ierakstiitaa materiaala vairaakkarteeju lietosjanu). Ar kaadu aatrumu ta juus cepat, 52x vai? Un 30 matricas rindaa? Tikai tad es noticeesju, sjiem sjausmu staastiem. patiesiibaa ja raksta ar 4 aatrumiem tad jebkuraaa platee var ieraveet sazin ko.... paarsvaraa vainiigs ir buferis un procesora noslogotiiba... jo pashreizeejaa metode kaa raxta cd dvd ir diezgan stulba. tas buferis patiesiibaa ir tuksha skanja.. neiesliigshu tehniskaas detaljaas bet taisniiba man ir. es experimenteejot esmu nobrucinaajis elliigi daudz matricu. personiigaa pieredze liecina ka pirms raxtiit kaut ko, vislaabak visu raxtaamo info savilkt vienkopus, uz viena diska un vienaa folderii. taadeejaadi tiek izsleegta iespeeja paaradresaacijai failu sisteemaa raxtiishanas briidii. veel aarkaartiigi liela noziimee ir failu fragmentaacijai.. ja kaut kas neraxtaas tad pachekojiet cik liela fragmentaacija ir konkreetajam failam. Man shoks bija kad es meeginaaju iededzinaat "neko no ongaeshi" es jamam atklaaju 126'000 fragmentus nebija briinums ka vinjsj to filu dedzinaaja ar dazhaadaam sekmeem citreiz skataams liidz pusei citreiz jau saakumaa kljuuda iesaakaas ![]() taalaak runaajot par tiem matricu brendiem.... viss atkaraajaas kaada ir savietojamiiba juusu draivam ar konkreetaas matricas radiitaaju. katram draivam brendam ir rekomendeetaas matricas. taalaak atkaraajaas ko juusu R/RW draivs var atljauties ieraxtiit tas ir kaadas tehnologijas vinjsh uztur... saprotams ka tie kas uztur "superlinku" un absoluuto "raw write"(shis jau ir zhargons) maksaa daudz daargaak nekaa miirstiigajiem domaatie draivi par paardesmit latiem. es ceriiigi skatos uz jaunajiem sony dual layer dvd RW.... jamie solaas buut labi un ar jaunu buferizaacijas tehnologiju, tad jau redzees veel rokas neesmu uzlicis uz jamaa(Ls zheel, daarga maita). Un visceriigaak es raugos uz blue ray diskiem. ja tas ko shie sola nebuus blefs tad mans cd-rw/dvd mirs atbaidoshaa naave vainu pastipronoshos apstaakljos. Un runaajot par to matricu kvalitaati tad ja peerk bunduli ar 25 vai vairaak matricaam ir obligaati jaareekinas ka 100% visas nekad neiededzinaasiet.. man pagaidaam nekad nav izdevies -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9 October 2025 - 23:54 |