![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Gribēju zināt, kur un kādas matricas pērkat
![]() Interneta veikalā vai kur citur? -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE Un visceriigaak es raugos uz blue ray diskiem. ja tas ko shie sola nebuus blefs tad mans cd-rw/dvd mirs atbaidoshaa naave vainu pastipronoshos apstaakljos. Nu a peectam sekos Holographic Versatile Disc un "blue ray" diski mirs atbaidoshaa naavee vainu pastipronoshos apstaakljos. ![]() QUOTE es ceriiigi skatos uz jaunajiem sony dual layer dvd RW.... jamie solaas buut labi un ar jaunu buferizaacijas tehnologiju, tad jau redzees veel rokas neesmu uzlicis uz jamaa(Ls zheel, daarga maita). Pagaidaam nekaadu starpiibu (bufferizaacijas zinjaa) neesmu maniijis, kautgan arii nevienu DL disku neesmu ierakstiijis...Vispaar kaads i redzeejis DL diskus paardodamies? Kur? Cik maksaa? -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(deBUGa @ Sep 20 2004, 14:23) 636 veikalā redzēju Verbatim 8.5Gb DVD+R DL matricu par Ls 10.50 dark ruin teicās ka var lētāk dabūt... -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 01:07 |