![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
izskatās ka beidzot ir parādijies GitS2:Innocence DVD-RIPs
![]() .. ok neatļauj mums *.torrent'us pievienot tākā meklējam paši ![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Redzeejis neesmu jo hawkam neticu
ja gribat superiigu ripu tad gaidiet KAA lai gan agraak par 25 janvaari vnji to neizlaidiis jo tad tas dvd tikkai iesliidees plauktos ![]() runaajot par kavlitatiiviem suberiem.... tad es neshaubos ka dabuusim labus subus arii liidz 25 janv.... jo eksistee daudz suberu grupas kas to dara nevis aatruma deelj bet gan sevis deelj un innocence nav nekaads alternatiivais projekts ko subo galiigi fanaatiki:P -------------------- ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Sep 20 2004, 12:24) runaajot par kavlitatiiviem suberiem.... tad es neshaubos ka dabuusim labus subus arii liidz 25 janv.... jo eksistee daudz suberu grupas kas to dara nevis aatruma deelj bet gan sevis deelj un innocence nav nekaads alternatiivais projekts ko subo galiigi fanaatiki:P Uz to laikam arii naaksies cereet... un gaidiit... atkal gaidiit... ![]() Visaa kopumaa iepatikaas (pat neskatoties uz tiem vistu subtitriem). Kaa jau Roze teica nav gluzhi pirmaa GitS, bet tomeer... kaa seerija starp otraas sezonas seerijaam ir OK... ![]() Bet nu animaacijas kvalitaatee!!! Visu filmu pa kadriem var "paardziit" uz 'wallpaper'iem... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:30 |