![]() |
![]() |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Vai kāds lūdzu nevarētu man iedot kādu adresi, kur varētu nolādēt padaudz j-pop/rock, j-doramas, japāņu reklāmas un tamlīdzīgas lietiņas?
-------------------- ![]() Kon! |
![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
un? "tikai torrenti"? <sigh>
varbuut laiks beigt chinksteet un beidzot apguut visizplatiitaako un populaaraako anime fansub sceenaa download veidu, kam ir pat vairaakas priekshrociibas saliidzinot ar citaam metodeem. |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
un? "tikai torrenti"? <sigh> varbuut laiks beigt chinksteet un beidzot apguut visizplatiitaako un populaaraako anime fansub sceenaa download veidu, kam ir pat vairaakas priekshrociibas saliidzinot ar citaam metodeem. Mierīgi,mierīgi...Pirmkārt,es nemaz nečinkstu un nesūdzos!Otrkārt,tas jau ir mēģināts un man nepatika,tāpēc es TIKAI interesējos par to... -------------------- даже добро делал всем на зло
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 19:13 |