![]() |
![]() |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Vai kāds lūdzu nevarētu man iedot kādu adresi, kur varētu nolādēt padaudz j-pop/rock, j-doramas, japāņu reklāmas un tamlīdzīgas lietiņas?
-------------------- ![]() Kon! |
![]() ![]() |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
ok, ok. tad droshi limitee sevi ar to, ka 80+% animes pamataa ieguustams via BT, vari mekleet direct download sites, dirneet 100+1 irc kanaalaa un gaidiit botu queuees. briiva izveele. un katreiz neapmierinaati lauziit gaisaa rokas, kad kaads cits nelietis kaarteejo reizi, nesaprotot tavu smalko dveeseli un necienot tavu izveeli, kaa vilkshanas alternatiivu piedaavaa plebejisko BT. Nu tā jau tik tiešām ir mana izvēle un es par to nesūdzos...Vai tad es saku kādam,ka kāds ir nelietis par to,ka noskatījies konkrētu anime ātrāk par mani?Man nav nekādu iebildumu pret tiem,kuri man grib palīdzēt,es vienkārši negribu izmantot šo "vilkšanas alternatīvu-plebejisko BT"...un tas ir viss... kas vainas BT - nez man liekas tas pagaidām ir pats labākais veids , ka savilkt ātrāk sev vajadzīgo stafu...bet kā saka - gaumes lieta ![]() -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 19:02 |