![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Gribētu zināt, vai jūs esat redzējuši kādu animi, pēc kuras noskatīšanās, tu turpini skatīties titros, un pie sevis aizdomājies par animē pasniegto ideju, salīdzinot to ar savu dzīvi un pieredzi, un domā, vai kaut ko nevajadzētu mainīt vai darīt lietas labā.
Vai varbūt parādās jauni hobiji un kāda aizraušanās pēc konkrētas animes noskatīšanās. Protams ilglaicīgas aizraušanās. Vai arī attiecīgā dzīves situācijā, tev attaust atmiņā kāda konkrēta anime. Un iespējams, ka tu, šajā situācijā, rīkojies kā kāds šīs animes tēls? Par piemēru varu nosaukt manis redzētās animes, kuras tik ātri es nespēju aizmirst. - Serial Experiment Lain. Šī anime ir visvairāk iespiedusies atmiņā. Šat tad braucos ciemos pie vecākiem uz laukiem, tur ir augstspriegumu līnija, un tie vadi rūc. Lūk, izdzirdot šo rūkoņu, vienmēr nāk atmiņā SE Lain. Protams animes ideja par ego maiņu paralēlajās pasaulēs ar nebija peļama. Bet tomēr visvairāk iespiedušies atmiņā šie vadu džungļi un rūkoņa. - Windy Tales. Šī anime lika atcerēties, cik tomēr mēs esam aizdirsti ar pilsētas dzīvi, un vairs īsti nemākam novērtēt dabas doto skaistumu. Cik bieži tu palūkojoies debesīs? Reti, noteikti ir arī dienas, kad tu to nemaz nedari, jo, maigi sakot, nav laika. It īpaši patika tā sērija, kur Nao vajadzēja doties uz mēģinājumiem, un fona augstceltnes, var teikt, ka aplenca viņu. Pie šī paša arī daļēji varētu pieskaitīt Yokohama Kaidashi Kikou, kāda vaina bezrūpīgai dzīvei laukos? Un lūdzu - šis NAV topiks "Mana mīļākā anime". Būtu bezjēdzīgi te likt Kenshin, Bleach, Chobits utt., jo tās ir tikai plikas animes, bez jebkādas dziļas jēgas. -------------------- |
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
mani visai iespaido death note. godīgi atzīšos, ka tagad kafiju dzeru ar četriem mazajiem cibas pieniņiem.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:26 |