![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
darknight |
![]() ![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
![]() Laiks šņabim! -------------------- 6 E Q U J 5
|
||
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Shinobi-sama [njaa, prasiijaas raxtiit -chan, peec taas attieksmes] tu zini vai ne to paradoksu, ka raxtiitaa veidaa cilveeks visu uztver pa saveejam, ko dariija arii liela dalja shii foruma, es tikai aizstaaveeju savas tiesiibas, nevis meefginaaju pateikt ka "shovenisti juus visi un vispaar ejiet pakaarties", es tachu neko taadu neteicu, vienreiz mieriigaa kaartaa izteicu savu viedokli, uzbrukums jau saakaas no juusu puses, un es kaa kaartiigs un miermiiliigs cilveeks tikai aizstaaveejos..Es nevienaa vietaa neesmu uzraxtiijusi ka esmu feminisma piekriteeja, ja... liidztiesigas viirieshiem... bet nejau tagad jaaizshauj juus visi...
Tas ko es te meeginu panaakt ir tas ka juus saprotat arii otras puses viedokli.. nevis paliekat tikai pie savaam domaam... Un vispaar izbeidziet ar to savu feminismu.. uzskatiet mani par nekatro dzimtu... mieriigaak buus... -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:32 |