![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
darknight |
![]() ![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
![]() Laiks šņabim! -------------------- 6 E Q U J 5
|
||
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE Sievietes reprodatktīvasi vecums patiesībā ir plaš un pietiekams no 16 līdz 40 gadiem. tālāk jau atkarīgs veids kā viņas iznēsā savus bērnus, pat alkoholikēm var dzimt veselīgi bērni ja uz ieņemšanas un iznēsāšanas laiku viņas to dara veselīgi pareizi. Savukārt ar vīriešiem ir savādāk, ja mēs esam iesākaši gandēt sevi tad tas jau ir neizdzeeshami. Es ar to nedomāju vecumu kurā sieviete ir spējīga fiziski ieņemt un iznēsāt bērnu, bet gan vecumu, kad viņai dzimst potenicāli veselāki bērni un tas vecums ir 15 - 17 gadi. Kas attiecas uz alkānu bērniem ir tāda lieta ka gēni, un tas ka sieviete uz 9 mēnesjiem atsakās no cīgām un alq. vēl nebūt nenozīmē, ka viņai dzims veseli bērni, jo savu genofondu viņa jau būs sacjakarējusi, un ja laimīgais tētuks būs no tās pasjas sjlakas, tad sabiedrība iegūs par vienu ūdensgalvu vairāk. Kas attiecas uz paarējo tekstu, mani kā eiropieti (eiropas kultūras produktu un tālaku tās nesēju) uztrauc nākotnes perspektīvas. Nevajadzētu tik lielu daļu vainas novelt uz slikto spermas kvalitāti (tu tikai palūko, kā eiropas valstīs visi ir aizrāvusjies ar veselīgas paartikas lietosjanu zuturā). Mūsdienu modernie cilvēki ir kā pandas - slinki uz vairosjanos, un kā jau zināms daba nemīl tuksju vietu. Tas par to tresjās pasaules valstu apbērnosjanos ir tiesa. Viņiem darbojas "rezerves"princips. Pierazjo virkni bērnu, no tiem izdzīvo spēcīgākie, slimīgie un kroplie dabiskā atlasē izmirst (tā savulaik bija arī Eiropā un Latvijā 1. brīvvalsts laikā). "Sugu"turpina labākie tās paarstāvji. Tas ka viņi tur apmirst no AIDS un bada ir jau cits jautājums, tacju viņu tāpat ir vairāk un mazāk nepaliek, pat Ķina ar visu savu viena bērna politiku piedzīvo dzimstības pieaugumu, par Indiju un Āfrikas bērnu cehu nemaz nerunājot. Bet Eiropā pieaugumam + zīmi vairs tikai nodrosjina imigrinati, ja to nebūtu dzimstība būtu smagā - . Ko mums būs darīt? Visiem kļūt apr marģeriem martinsoniem (tiem kas nezin, tas ir viens riktīgs vaislenieks, kas par spītisavam solīdajam vecumam joprojām turpina rūpēties par dzimstības pieaugumu Latvijā ![]() Nezinu kā jūs bet mani uztrauc tas, kas nākotnē notiks ar Eiropu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:39 |