![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Man peeksnji marta ietekmee uznaaca veelme uzrakstiit sjo triisrindi:
Nokrīt saulesstars Asns spraucas no zemes Man ar laiks mosties ja kaadam ir veelme izpaust savas radosjaas potences (saveejaas es iipasji augstu neveerteeju) tad luugtum iepostojiet kaadu savu haiku, tanku, cetrrindi ar vai bez atskanjaam, ja gadiijumaa taa nav juusu tad vismaz noraadiet autoru vai avotu. Jau ieprieksj paldies par atsauciibu -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Te būs viens garadarbs no manis (par ievesmas avotu jums viss būs skaidrs līdzko to izlasīsiet
![]() "Sociopāta paardomas jeb kā es pārtraucu cienīt līdzcilvēkus un iemācījos mīlēt Ikarusu" Sabiedriskais transports mūsu Spējīgs izvilkt visu dūšu Huligāni pensionēti Mēģina tikt cauri lēti Konduktoru-nabagu Nolamā kā sapļaku Jaunais cilvēk kā nav kauna Neesmu es vairs tik jauna Dodiet manīm apsēsties Pārējie var ieskrieties Šofers krievu desinieku Dzenā radio ar prieku Skābes kuņģī man jau spārdās Blakus nejauks sīcis ārdās Žēl ka neesmu beisbolists Sitiens nesanāktu slikts Sīča māte blakus sēžot Belašu stumj vaigos stenot Zirga gaļas smaka jaukā Manas brokastis sauc laukā Nu ar skatu lēnīgu Skatu tipu bēdīgu Izcils pandas eksemplārs Depresijas stipendiāts Viņa vēnas graizītās Piesedz sprādzes kniedētās Būtu cirvis man pie rokas Ātri beigtu viņa mokas Nu jau es ar skatu spraigu Sameklēju ainu baigu Bomzis esot smagā lopā Noliekas uz grīdas komā Viņa izvadorgāni Rīkoties sāk spontāni Mitra kļuvusi ir grīda Vai nav pārplūdusi Nīla? Konduktors ir afektā Pasažieri - panikā Sāk uz šoferi tie bļaut Kā var tādas šausmas ļaut Atļaut sev uz galvas kraut Dziļi dvēselē iespļaut Redzot šādu reakciju Priecājos par atrakciju Paldies par to dzērajam Un samagona dzinējam Žēl ka jākāpj laukā man Atlikušie dabūs gan Urīn smārdu izbaudīt Bomzi kājām atspārdīt -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:05 |