![]() |
![]() |
Pinkpanther |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
shitie tapushi peedeejajaas divaas dienaas...
![]() ![]() This post has been edited by Pinkpanther: Dec 29 2006, 00:21 -------------------- |
![]() ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Pirmo par labu darbu padara tā detalizējums. Otrajam man patīk kā tu izēnoji spārnus.
Par to photoshopa zilo. Man kaut kā vairāk patīk ar zīmuļiem, manuprāt, labāks. Man nepatīk tās zvaigznes beigās, es zinu, ir tāds Star brush, bet manuprāt, tas ir garām. Pamēģini visu krāsot fotošopā, nevis tikai mainīt hue - saturation, avosj, sanāks. ^v^ -------------------- (sun)
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
man patiik otraa pirmais variants.... vareetu pat pameeginaat dabuut laukaa lineartu....
![]() ![]() atļāvos: ![]() This post has been edited by Cilveeks: Apr 3 2007, 00:03 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:16 |