![]() |
![]() |
Pinkpanther |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
shitie tapushi peedeejajaas divaas dienaas...
![]() ![]() This post has been edited by Pinkpanther: Dec 29 2006, 00:21 -------------------- |
![]() ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Nu tad sāksim.
I Vislabāk, manuprāt, izkrāsots ir krekls. II ada arī ir labi saēnota. III Acis man patīk, izskatās dzīvīgas, bet man liekas, ka ta sarkanā līnija tur varētu arī nebūt, jo tā neder. MANUPRĀT. IV Tā viss ir saēnots labi, izņemot matus. Tie izskatās tā, itkā būtu veidoti no plastilīna. Nav dzīvīgi novietoti un ēnoti. Tu labi ēnoji, pievienoji tiem kaut ko līdzīgu 3d effektam, bet tas īsti neizskatās pēc matiem XD (Laikam tāpēc, ka gali pa resnu, vaidzētu tieši uz beigām tievākus ) Pārējais man patīk. Un par matiem - varat braukt man augumā, varat laist virsū, viedokli nemainīšu. Man tie vnk ne ļoti tīk... ))) Pirmais iespaids: OOOho! Tai meitenei līdz Final Fantasy zīm. stilam nav tālu. -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:28 |