![]() |
![]() |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
Saaksim kaa pieklaajiigi un labi audzinaati cilveeki..
![]() Labdien! Nu....es nezinu vai šāds topiks ir bijis vai ne, bet es uz šo nosaukumu neatradu nevienu...Daudzos topikos ir kaut kādas līdzīgas bildītes, bet man vajag to palašināt, jo mēģināšu uzzīmēt kādu animi izmantojot viduslaikus, citu pasauli un nākotnes zināšanas, bet viduslaikos..... ![]() P.S. es vēl nezinu kā taisīt animi....es vēl taisos tikai pa kadriem viņu taisīt..bet ja jums ir kāda nojausma kā viņu var jēdzīgi uztaisīt, es ar nepacietību gaidu jūsu priekšlikumus....varbūt varam pat visi uztaisīt projektu...it, kā man tomēr neliekas laba doma par to projektu, ka taisam animi uz dziesmu.... 1. anime uz dziesmu nav anime, bet vidioklips ar nestabilu kvalitāti... 2. daudz intresantāk ir veidot saturīgu animi ar sākumu un beigām... 3. un...kāda jēga ir taisīt kaut kādu animi uz kaut kādu dziemu?! Zinu, ka tā nav mana darīšana, bet es tikai izsaku savas domas....varbūt mazliet par skaļu, bet.... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Catgirl: Mar 4 2007, 21:20 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Tavs darbs(šīs lielā projekta skices) ir awful, lai neko citu neteiktu.....tava zīmēšanas prasme ir no 10 ballēm, apmēram, 2+(neko nevar saprast)......man liekas, ka tev nespīd un tu tikai izraisīsi atsauksmes: " Aghhh, my eyes are bleeding, please, stop drawing."(cerēsim, ka saprati, ko uzrakstīju).....un runājos par iepriekšējo postu, kur skanēja frāze: "Vai tu uzskati mani par stulbu?", tad, jā, pēc taviem postiem spriežot tu esi stulba, tā vismaz es uzskatu. Labāk necenties neko iegūt, pirms pat neesi sākusi censties....pienāc, kad būs kas baudāmāks.
P.S. Ja sagrāvu tavus bērnības sapņus, tad sorry, that's the life we're in, deal with that! This post has been edited by Winry: Apr 12 2007, 14:25 -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 15:30 |