![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
http://www.trakasdienas.lv/files/finnair.pdf
Ieveerot tikai, ka biljeti jaanopeerk liidz 14. apriilim, ja grib pa shito cenu lidot. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Citēšu:
"Nu rindas peec biljeteem ir vienkaarhi *****,ja es panjeemu numurinju 9os un pie savas biljetes tikshu tikai kk ap pl.20" Tik viegli pie tām biļetēm laikam netikt ![]() edit by mod - lamu vārds aizstāts ar zvaigznītēm. warnu iedot nevar, nav tādu iespēju. -------------------- |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Citēšu: "Nu rindas peec biljeteem ir vienkaarhi dirsaa,ja es panjeemu numurinju 9os un pie savas biljetes tikshu tikai kk ap pl.20" Te ož pēc brīdinājuma sakarā ar Forum Guidelines 14. pantu par: QUOTE Lamu vārdu, to abreviatūru, necenzētas leksikas lietošana vai naida kurināšana tiks bargi sodīta. Es zinu, ka tas ir nežēlīgi, bet taisnībai ir jauzvar, lai cik grūti man būtu to teikt, arī modiem ir jāievēro noteikumi. This post has been edited by Sērfijs: Apr 12 2007, 21:37 -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:16 |